Onze taxuskwekerij in Noord-Brabant

✔ Optimale groeiomstandigheden

✔ Heldere plantinformatie

✔ Specialist in alle buxussoorten

Bij tonTon Buxus zetten we ons als ervaren taxuskwekerij uit Noord-Brabant in voor het kweken van sterke en gezonde taxusbomen. We zorgen ervoor dat elke taxusboom de beste start krijgt, met zorgvuldige aandacht voor groeiomstandigheden en gezondheid. Als taxusleverancier uit Gemert begrijpen wij het belang van een gedegen kweekproces. Dit zorgt ervoor dat onze bomen van de hoogste kwaliteit zijn en bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en ziektes.

Geef je tuin een groene boost met onze hoogwaardige taxusplanten!

taxus plak

Bij onze taxuskwekerij vindt u taxusbomen in diverse vormen

Onze rol als taxusleverancier stelt ons in staat om taxusbomen in diverse vormen aan te bieden. Bij onze taxuskwekerij vindt u taxusbomen in:

Dankzij deze variëteit vindt u altijd de perfecte taxus voor uw specifieke tuinontwerp of project. We voorzien elke taxusboom van een duidelijk etiket met plantinformatie, zodat u altijd weet wat u koopt. De voordelen van taxusbomen zijn significant: ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst duurzaam en veelzijdig in gebruik. Naast taxusbomen vindt u bij ons ook Ilexbomen en vele andere varianten. Kiezen voor de taxusbomen van onze taxuskwekerij betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Stel al uw vragen over onze taxusbomen aan uw taxusleverancier

Heeft u vragen over taxusbomen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze buxuskwekerij biedt? Neem dan contact met onze kwekerij op. Als uw taxusleverancier staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van gedegen advies te voorzien. Dankzij onze ervaring en expertise als taxuskwekerij zijn wij in staat om u van alle informatie over taxusbomen te voorzien. Of u nu advies nodig heeft over welke vorm het beste bij uw project past of specifieke onderhoudsvragen heeft, als taxusleverancier helpen we u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw taxusbehoeften.

Neem contact met ons op!

  tonTon Buxus

  Handelsesteeg 30
  5421 ZL Gemert 
  M: +316 29000651
  E: info@tontonbuxus.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 17:00 uur

  Deze openingstijden gelden heel het jaar rond. Buiten deze openingstijden graag telefonisch contact opnemen. 

  Choose your language

  Deutsch
  English
  Nederlands