Uw buxuskwekerij in Noord-Brabant

✔ Optimale groeiomstandigheden

✔ Heldere plantinformatie

✔ Specialist in alle buxussoorten

Bij onze buxuskwekerij in Gemert, Noord-Brabant, kweken we kwaliteitsbuxusplanten. tonTon Buxus begrijpt het belang van een goede omgeving waar de planten onder optimale omstandigheden groeien. We besteden aandacht aan de groei van de buxusplanten en aan gewasbescherming. Zo zijn we als buxusleverancier en buxusspecialist uit Noord-Brabant in staat om planten van de hoogste kwaliteit aan u te leveren. Bij ons bent u verzekerd van buxusplanten die jarenlang meegaan in diverse tuinontwerpen als u ze juist onderhoudt.

Transformeer uw buitenruimte met hoogwaardige buxussen!

Buxus spiralen

Divers assortiment en uitgebreide plantinformatie bij onze buxuskwekerij

Bij onze buxuskwekerij beschikken we over een groot areaal aan alle voorkomende buxussoorten. Variërend van de klassieke prunus, bekend om zijn dichte en donkergroene bladeren, tot de robuuste taxus die uitstekend geschikt is voor vormsnoei. De Ilexplant is een ideale buxusvervanger met zijn glanzende bladeren en decoratieve rode bessen. De thujastruik, een buxusvervanger voor snelgroeiende hagen, is ook een populaire keuze. Als buxusspecialist voorzien we elke buxusplant van een duidelijk etiket met plantinformatie, zodat u als klant precies weet wat u kunt verwachten. Deze informatie omvat de groeiomstandigheden, snoeiadvies en andere belangrijke kenmerken van de plant. Als buxusleverancier zorgen we ervoor dat elke plant onder ideale groeiomstandigheden kan floreren, wat resulteert in gezonde en sterke buxusplanten voor uw tuinproject.

Vraag bij onze buxusspecialist een offerte aan

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen voor de planten van onze buxuskwekerij? Als buxusspecialist en buxusleverancier bieden we u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen die is afgestemd op uw tuinproject en onderneming. Deze offerte geeft u een duidelijk beeld van de kosten en mogelijkheden voor uw groenonderneming. Het aanvragen van een offerte bij onze buxuskwekerij is vrijblijvend en een belangrijke stap om uw project te voorzien van de beste buxusplanten die onze kwekerij te bieden heeft. Kies voor ons als uw buxusleverancier en vraag vandaag nog een offerte aan.

Neem contact met ons op!

  tonTon Buxus

  Handelsesteeg 30
  5421 ZL Gemert 
  M: +316 29000651
  E: info@tontonbuxus.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 17:00 uur

  Deze openingstijden gelden heel het jaar rond. Buiten deze openingstijden graag telefonisch contact opnemen. 

  Choose your language

  Deutsch
  English
  Nederlands