Prunuskwekerij in Noord-Brabant

✔ Optimale groeiomstandigheden

✔ Heldere plantinformatie

✔ Specialist in alle buxussoorten

Onze prunuskwekerij in Gemert, Noord-Brabant, levert kwalitatieve prunusplanten. tonTon Buxus, een gerenommeerde prunusleverancier, staat bekend om de deskundigheid in het kweken van prunus, een veelzijdige plantensoort die zowel esthetisch als functioneel veel te bieden heeft. We zorgen voor de juiste groeiomstandigheden en dragen zorg voor het kweken van gezonde en sterke prunusbomen en -struiken. Als prunusleverancier begrijpen wij het belang van kwaliteit en duurzaamheid in onze producten, wat belangrijk is voor zowel sierlijke als praktische toepassingen in tuinontwerpen.

Transformeer je tuin met onze prachtige prunusplanten!

buxus klaar voor verkoop

De prunusbollen en  -struiken van onze prunuskwekerij: een toevoeging aan elke tuin

Onze prunusbollen en -struiken zijn een populaire keuze onder tuinliefhebbers. Als prunusleverancier voorzien wij elke plant van een duidelijk etiket met plantinformatie, zodat u precies weet hoe u voor uw prunusplanten dient te zorgen. Deze planten groeien onder ideale omstandigheden in onze prunuskwekerij, wat resulteert in sterke en gezonde planten die elk tuinproject verrijken. De voordelen van prunusplanten zijn legio: ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook bestendig tegen verschillende weersomstandigheden en ziekten. Dit maakt prunusstruiken een uitstekende keuze voor zowel sier- als functionele tuinelementen.

Neem contact met ons op voor al uw vragen over de prunus

Heeft u vragen over de planten van onze buxuskwekerij? Of wilt u meer weten over de andere buxussoorten die wij u aanbieden, zoals de taxusplant? Neem dan contact op met onze kwekerij. Als ervaren prunusleverancier staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Of u nu op zoek bent naar specifieke informatie over prunusplanten of algemene tips wilt voor uw tuinontwerp, onze kennis en ervaring als prunuskwekerij zijn uw bron voor alle prunusgerelateerde behoeften.

Neem contact met ons op!

  tonTon Buxus

  Handelsesteeg 30
  5421 ZL Gemert 
  M: +316 29000651
  E: info@tontonbuxus.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 17:00 uur

  Deze openingstijden gelden heel het jaar rond. Buiten deze openingstijden graag telefonisch contact opnemen. 

  Choose your language

  Deutsch
  English
  Nederlands