Uw Ilexkwekerij in Noord-Brabant

✔ Optimale groeiomstandigheden

✔ Heldere plantinformatie

✔ Specialist in alle buxussoorten

Bij onze Ilexkwekerij in Gemert, Noord-Brabant, draait alles om het kweken van Ilexplanten van de beste kwaliteit. tonTon Buxus creëert optimale groeiomstandigheden voor deze unieke buxussoort. Als ervaren Ilexleverancier weten wij hoe belangrijk het is om gezonde en sterke planten te kweken. Dit is de basis waarop wij onze reputatie bouwen. We besteden aandacht aan elke fase van de groei van de Ilex, zodat u kunt rekenen op planten van uitmuntende kwaliteit.

Verrijk je tuin met de schoonheid van onze hoogwaardige Ilexplanten!

Waarom zijn de Ilexbollen en -struiken van onze Ilexkwekerij een goede keuze?

In ons assortiment bieden wij als Ilexleverancier een verscheidenheid aan Ilexbollen en -struiken aan. Deze planten zijn niet alleen mooi, maar bieden ook tal van voordelen voor uw tuin. We voorzien elke Ilexplant in onze Ilexkwekerij van een duidelijk etiket met plantinformatie, wat essentieel is voor de juiste verzorging en onderhoud. Ilexstruiken staan bekend om hun weerstand tegen ziekten en hun aanpassingsvermogen aan verschillende klimaatomstandigheden, wat ze een uitstekende keuze maakt voor diverse tuinontwerpen. Als uw Ilexleverancier zorgen wij ervoor dat alle planten onder ideale omstandigheden groeien, wat resulteert in sterke en gezonde Ilex voor uw projecten. Of u nu een Ilexplant of bijvoorbeeld een prunusplant kiest; bij ons bent u verzekerd van een plant die jaren meegaat.

Stel uw vragen aan uw Ilexspecialist

Heeft u vragen over onze Ilexbollen en -struiken of heeft u specifieke zorgadviezen nodig? Als uw Ilexleverancier beantwoorden we al uw vragen. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen met onze kwekerij voor deskundig advies en informatie. Of u nu meer wilt weten over de specifieke kenmerken van de Ilex of advies nodig hebt voor uw tuinontwerp, de kennis van onze buxuskwekerij staat tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact met ons op!

  tonTon Buxus

  Handelsesteeg 30
  5421 ZL Gemert 
  M: +316 29000651
  E: info@tontonbuxus.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 17:00 uur

  Deze openingstijden gelden heel het jaar rond. Buiten deze openingstijden graag telefonisch contact opnemen. 

  Choose your language

  Deutsch
  English
  Nederlands